Hidroizolatii terase, termohidroizolatii
Hidroizolatii teraseHidroizolatii - HomeServicii hidroizolatiiPortofoliu hidroizolatii teraseContact Lena Izocon

SERVICII

Executam lucrari de hidroizolatii la:

Mentionam ca operatorii nostrii au fost specializati in cadrul cursurilor de pregatire a primei fabrici din Romania ( Robiplast)incepind cu anul 1994 pina in 2003.

Hidroizolatiile  se executa cu membrane bituminoase aditivate, avind insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla, la greutati specifice de 3 pina la 6 KG/MP.

Membranele bituminoase aditivate sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale:

  
Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizeze, in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara.

 

Hidromembranele, sunt prevazute la partea superioara fie cu o pelicula de nisip fie cu o roca minerala rezistenta la ultraviolete  numita ardezie. Lucrarile de hidroizolatie se executa conform normelor in vigoare dupa mai multe tipuri:

Hidroizolatie monostrat  -  se folosesc de regula hidromembrane cu insertie de poliester prevazute la partea superioara cu nisip.

Hidroizolatie dublu-strat  -  se folosesc hidromembrane de 2 tipuri:

Obţinerea unei hidroizolaţii de bună calitate depinde de:

Tehnologia punerii in opera a hidromembranelor cuprinde :

OPERATIUNILE POT CONTINUA DE LA CAZ LA CAZ IN FUNCTIE DE LUCRAREA IN CAUZA.

Hidroizolatii : Hidromembrane : Membrane bituminoase : Termo-hidroizolatii : Hale industriale : Fundatii : Terase blocuri

Copyright © 2009 Lena Izocon SRL