Hidroizolatii terase, termohidroizolatii
Hidroizolatii teraseHidroizolatii - HomeServicii hidroizolatiiPortofoliu hidroizolatii teraseContact Lena Izocon

SERVICII

Executam lucrari de hidroizolatii la:

Mentionam ca operatorii nostrii au fost specializati in cadrul cursurilor de pregatire a primei fabrici din Romania ( Robiplast)incepind cu anul 1994 pina in 2003.

Hidroizolatiile  se executa cu membrane bituminoase aditivate, avind insertii de fibre poliesterice sau fibre de sticla, la greutati specifice de 3 pina la 6 KG/MP.

HIDROIZOLATIA TERASELOR NECIRCULABILE.

Bariera de vapori, are rolul de a nu permite intrarea condensului in termoizolatie.

Termoizolatia, care poate fi realizata fie din polistiren extrudat fie din BCA s-au vata minerala.

Primul strat de hidroizolatie, o hidromembrana cu insertie de poliester PA 4 KG/MP

Stratul final al hidroizolatiei , o hidromembrana prevazuta la partea superioara cu roca minerala denumita ardezie . Ardezia are rolul de a nu permite imbatranirea materialului din cauza ultravioletelor.

TERASELOR CIRCULABILE (ACOPERIS INVERSAT).

Primul strat, o membrana armata poliester de 3 mm,acesta nu se lipeste pe toata suprafata pt a permite libera circulatie a vaporilor.

Al doilea strat, o hidromembrana armata cu poliester de 4 mm grosime. Termoizolatia, polistiren extrudat de 5-10 cm grosime. Sapa armata, peste care se poate monta gresie, dale. etc.

HIDROIZOLATIA FUNDATIILOR

Amorsarea betonului, se folosesc amorse bituminoase pe baza de apa s-au solventi(este recomandata amorsarea betonului pt astuparea porilor si o mai buna aderenta.

Punerea in opera a hidromembranei de 4 mm armate cu poliester.

Protectia mecanica, o folie de polipropilena gofrata, aceasta se aseaza peste hidromembrana, avand rolul de a proteja materialul .

Drenajul, este realizat dintr-un sistem de conducte ce are rolul de a prelua si dirija apa

Membranele bituminoase aditivate sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale:

  
Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizeze, in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara.

 

Hidromembranele, sunt prevazute la partea superioara fie cu o pelicula de nisip fie cu o roca minerala rezistenta la ultraviolete  numita ardezie. Lucrarile de hidroizolatie se executa conform normelor in vigoare dupa mai multe tipuri:

Hidroizolatie monostrat  -  se folosesc de regula hidromembrane cu insertie de poliester prevazute la partea superioara cu nisip.

Hidroizolatie dublu-strat  -  se folosesc hidromembrane de 2 tipuri:

Obţinerea unei hidroizolaţii de bună calitate depinde de:

Tehnologia punerii in opera a hidromembranelor cuprinde :

OPERATIUNILE POT CONTINUA DE LA CAZ LA CAZ IN FUNCTIE DE LUCRAREA IN CAUZA.

Hidroizolatii : Hidromembrane : Membrane bituminoase : Termo-hidroizolatii : Hale industriale : Fundatii : Terase blocuri

Copyright © 2009 Lena Izocon SRL